download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Calculus ?

    Answer: Newton of Britain in 1670.

Similar Questions :

1. Who invented Vaccine of Rabies ?

Answer: Louis Pasteur of France in 1885

2. Who invented Automatic rifle ?

Answer: John Browning of U.S.A. in 1918.

3. Who invented Hydrogen bomb ?

Answer:

Edward Teller

4. Who invented Laptop ?

Answer:

Adam Osborne in 1981.

5. Who invented Ball-Point Pen ?

Answer: John J. Loud of U.S.A. in 1888

6. Who invented Atomic numbers ?

Answer: Moseley of Britain in 1913

7. Who invented Nylon ?

Answer:

Wallace Carothers

Read more from - Important Inventions
Post a comment