download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Circulation of blood ?

    Answer: William Harvey of Britain in 1628

Similar Questions :

1. Who invented Neon Lamp ?

Answer:

Georges Claude who was a French engineer, chemist and inventor

2. Who invented Laser ?

Answer:

Charles H. Townes

3. Who invented Transistor ?

Answer: Bardeen, Shockley & Britain of U.S.A. in 1948

4. Who invented Chloroform as anaesthetic ?

Answer: James Simpson of Britain in 1847.

5. Who invented Vaccine of Rabies ?

Answer: Louis Pasteur of France in 1885

6. Who invented Floppy disk ?

Answer: IBM in 1970

7. Who invented Barometer ?

Answer: Evangelista Torricelli of Italy in 1644

Read more from - Important Inventions
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us