download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented colour television ?

    Answer:

    Peter Carl Goldmark

Similar Questions :

1. Who invented Proton ?

Answer:

Ernest Rutherford

2. Who invented Open Heart Surgery ?

Answer:

Dr. Daniel Hale Williams

3. Who invented Vitamin C ?

Answer:

Scottish naval surgeon James Lind in 1747

4. Who invented Machine Gun ?

Answer:

Helge Palmcrantz, Swedish inventor and industrialist

5. Who invented Relativity Theory ?

Answer: Einstein of Germany in 1905.

6. Who invented Neutron ?

Answer:

JAMES CHADWICK in 1932

7. Who invented Penicillin ?

Answer: Alexander Fleming of Britain in 1928.

Read more from - Important Inventions
Post a comment