download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented DNA Structure ?

    Answer: Crick(UK), Waston(US), Wilkins(UK) in 1951

Similar Questions :

1. Who invented Neutron ?

Answer:

JAMES CHADWICK in 1932

2. Who invented Television ?

Answer:

John Logie Baird

3. Who invented Steam Engine ?

Answer: Thomas Savery of Britain in 1698

4. Who invented Submarine ?

Answer:

John Philip Holland

5. Who invented Biochemistry ?

Answer: Jan Baptista Van Helmont of Belgium in 1648.

6. Who invented Chloroform as anaesthetic ?

Answer: James Simpson of Britain in 1847.

7. Who invented Neon Lamp ?

Answer:

Georges Claude who was a French engineer, chemist and inventor

Read more from - Important Inventions
Post a comment