download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Dynamo ?

    Answer:

    Hypolite Pixii of France in 1832

Similar Questions :

1. Who invented Vaccine of Rabies ?

Answer: Louis Pasteur of France in 1885

2. Who invented Floppy disk ?

Answer: IBM in 1970

3. Who invented colour television ?

Answer:

Peter Carl Goldmark

4. Who invented Relativity Theory ?

Answer: Einstein of Germany in 1905.

5. Who invented Optical Fibre ?

Answer:

Indian-born American physicist Narinder Kapany

6. Who invented Bacteria ?

Answer: Leeuwenhock of Netherlands in 1683

7. Who invented Barometer ?

Answer: Evangelista Torricelli of Italy in 1644

Read more from - Important Inventions
Post a comment