download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Floppy disk ?

    Answer: IBM in 1970

Similar Questions :

1. Who invented Neon Lamp ?

Answer:

Georges Claude who was a French engineer, chemist and inventor

2. Who invented Bakelite ?

Answer: Leo H. Baekeland of Belgium in 1907.

3. Who invented Steam Engine ?

Answer: Thomas Savery of Britain in 1698

4. Who invented Refrigerator ?

Answer:

Oliver Evans in 1805

5. Who invented Submarine ?

Answer:

John Philip Holland

6. Who invented Stainless Steel ?

Answer: Harry Brearley of Britain in 1913.

7. Who invented Blood Transfusion ?

Answer: Jean-Baptiste Denys of France in 1625.

Read more from - Important Inventions
Post a comment