download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Helicopter ?

    Answer:

    Igor Sikorsky

Similar Questions :

1. Who invented Relativity Theory ?

Answer: Einstein of Germany in 1905.

2. Who invented Transistor ?

Answer: Bardeen, Shockley & Britain of U.S.A. in 1948

3. Who invented Vitamin A ?

Answer: Mc Collum and M.Davis of U.S.A. in 1913

4. Who invented Barometer ?

Answer: Evangelista Torricelli of Italy in 1644

5. Who invented Telescope ?

Answer: Hans Lippershey of Netherlands in 1608.

6. Who invented Super Computer ?

Answer:

Seymour Cray

7. Who invented c language

Answer:

Dennis Ritchie

Read more from - Important Inventions
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us