download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented HIV ?

    Answer:

    Dr Robert Gallo invented HIV test

Similar Questions :

1. Who invented Biochemistry ?

Answer: Jan Baptista Van Helmont of Belgium in 1648.

2. Who invented DNA Structure ?

Answer: Crick(UK), Waston(US), Wilkins(UK) in 1951

3. Who invented Atomic numbers ?

Answer: Moseley of Britain in 1913

4. Who invented Chloroform as anaesthetic ?

Answer: James Simpson of Britain in 1847.

5. Who invented Optical Fibre ?

Answer:

Indian-born American physicist Narinder Kapany

6. Who invented Transformer ?

Answer:

Ottó Bláthy

7. Who invented Vitamin A ?

Answer: Mc Collum and M.Davis of U.S.A. in 1913

Read more from - Important Inventions
Post a comment