download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Hydrogen bomb ?

    Answer:

    Edward Teller

Similar Questions :

1. Who invented Piano ?

Answer:

Bartolomeo Cristofori

2. Who invented Diesel Engine ?

Answer: Rudoff Diesel of Germany in 1895

3. Who invented Floppy disk ?

Answer: IBM in 1970

4. Who invented Neutron ?

Answer:

JAMES CHADWICK in 1932

5. Who invented Calculus ?

Answer: Newton of Britain in 1670.

6. Who invented Transistor ?

Answer: Bardeen, Shockley & Britain of U.S.A. in 1948

7. Who invented Refrigerator ?

Answer:

Oliver Evans in 1805

Read more from - Important Inventions
Post a comment