download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Laser ?

    Answer:

    Charles H. Townes

Similar Questions :

1. Who invented Aspirin ?

Answer:

Felix Hoffmann invented Aspirin

2. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

3. Who invented Chloroform as anaesthetic ?

Answer: James Simpson of Britain in 1847.

4. Who invented Gramophone ?

Answer:

Emile Berliner in 1887.

5. Who invented Hydrogen bomb ?

Answer:

Edward Teller

6. Who invented DNA Structure ?

Answer: Crick(UK), Waston(US), Wilkins(UK) in 1951

7. Who invented by Electric Lamp ?

Answer: Thomas Alva Edison of U.S.A. in 1879

Read more from - Important Inventions
Post a comment

  • Manoj Chamala 3 years ago

    charles H towns invented laser

  • Manoj Chamala 3 years ago

    frank whittle invented jet engine....wrong answer...,many wrong answers were given in inventions topic...pls rectify soon

Mastguru Youtube Channel

Videos @mastguru

Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

To Appreciate Our Effort, Please Like Us