download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Locomotive ?

    Answer:

    George Stephenson was first to buit steam locomotives.

Similar Questions :

1. Who invented Morphine ?

Answer: Friderich Sertumer of Germany in 1805

2. Who invented Vitamin K ?

Answer: Doisy Dam of U.S.A. in 1938.

3. Who invented Optical Fibre ?

Answer:

Indian-born American physicist Narinder Kapany

4. Who invented Neutron ?

Answer:

JAMES CHADWICK in 1932

5. Who invented Penicillin ?

Answer: Alexander Fleming of Britain in 1928.

6. Who invented Atomic numbers ?

Answer: Moseley of Britain in 1913

7. Who invented DNA Structure ?

Answer: Crick(UK), Waston(US), Wilkins(UK) in 1951

Read more from - Important Inventions
Post a comment