download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Logarithms ?

    Answer:

    John Napier (Scotland) invented Logarithm

     

Similar Questions :

1. Who invented Morphine ?

Answer: Friderich Sertumer of Germany in 1805

2. Who invented CT scan ?

Answer: Hounsfield by Britain in 1973.

3. Who invented Vitamin A ?

Answer: Mc Collum and M.Davis of U.S.A. in 1913

4. Who invented Laptop ?

Answer:

Adam Osborne in 1981.

5. Who invented watch ?

Answer:

Peter Henlein invented the first portable time piece in 1504

6. Who invented Vaccine of Rabies ?

Answer: Louis Pasteur of France in 1885

7. Who invented Piano ?

Answer:

Bartolomeo Cristofori

Read more from - Important Inventions
Post a comment