download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Machine Gun ?

    Answer:

    Helge Palmcrantz, Swedish inventor and industrialist

Similar Questions :

1. Who invented Ball-Point Pen ?

Answer: John J. Loud of U.S.A. in 1888

2. Who invented Morphine ?

Answer: Friderich Sertumer of Germany in 1805

3. Who invented Bakelite ?

Answer: Leo H. Baekeland of Belgium in 1907.

4. Who invented Stainless Steel ?

Answer: Harry Brearley of Britain in 1913.

5. Who invented Refrigerator ?

Answer:

Oliver Evans in 1805

6. Who invented c language

Answer:

Dennis Ritchie

7. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

Read more from - Important Inventions
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us