download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Morphine ?

    Answer: Friderich Sertumer of Germany in 1805

Similar Questions :

1. Who invented Vitamin B1 ?

Answer:

Casimir Funk discovered in 1912

2. Who invented Air Conditioning ?

Answer:

Willis Carrier in 1902

3. Who invented Stethoscope ?

Answer: Laennec of French in 1819.

4. Who invented Neutron bomb ?

Answer:

Samuel T. Cohen

 

 

5. Who invented Neon Lamp ?

Answer:

Georges Claude who was a French engineer, chemist and inventor

6. Who invented Relativity Theory ?

Answer: Einstein of Germany in 1905.

7. Who invented Morphine ?

Answer: Friderich Sertumer of Germany in 1805

Read more from - Important Inventions
Post a comment