download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Neon Lamp ?

    Answer:

    Georges Claude who was a French engineer, chemist and inventor

Similar Questions :

1. Who invented X-ray ?

Answer: W.K. Roentgen of Germany in 1895.

2. Who invented Radar ?

Answer:

Sir Robert Watson-Watt

3. Who invented Refrigerator ?

Answer:

Oliver Evans in 1805

4. Who invented Proton ?

Answer:

Ernest Rutherford

5. Who invented Steam Engine (Condenser)

Answer: James Watt of Britain in 1765

6. Who invented Bleaching Powder ?

Answer: Tennant of Britain in 1798

7. Who invented Machine Gun ?

Answer:

Helge Palmcrantz, Swedish inventor and industrialist

Read more from - Important Inventions
Post a comment