download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Neutron bomb ?

    Answer:

    Samuel T. Cohen

     

     

Similar Questions :

1. Who invented Biochemistry ?

Answer: Jan Baptista Van Helmont of Belgium in 1648.

2. Who invented Circulation of blood ?

Answer: William Harvey of Britain in 1628

3. Who invented Air Conditioning ?

Answer:

Willis Carrier in 1902

4. Who invented Bicyle ?

Answer: Kirkpatrick Macmillan of Britain.

5. Who invented CT scan ?

Answer: Hounsfield by Britain in 1973.

6. Who invented Radar ?

Answer:

Sir Robert Watson-Watt

7. Who invented HIV ?

Answer:

Dr Robert Gallo invented HIV test

Read more from - Important Inventions
Post a comment