download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented paper ?

    Answer:

    Cai Lun

Similar Questions :

1. Who invented Neon Lamp ?

Answer:

Georges Claude who was a French engineer, chemist and inventor

2. Who invented Printing Press ?

Answer:

Johannes Gutenberg

3. Who invented Stainless Steel ?

Answer: Harry Brearley of Britain in 1913.

4. Who invented Electron ?

Answer: Thomson. J of Britain in 1897

5. Who invented Atomic Bomb ?

Answer: J. Robert Oppenheimer of U.S.A. in 1945

6. Who invented Piano ?

Answer:

Bartolomeo Cristofori

7. Who invented watch ?

Answer:

Peter Henlein invented the first portable time piece in 1504

Read more from - Important Inventions
Post a comment