download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Piano ?

    Answer:

    Bartolomeo Cristofori

Similar Questions :

1. Who invented Gramophone ?

Answer:

Emile Berliner in 1887.

2. Who invented Relativity Theory ?

Answer: Einstein of Germany in 1905.

3. Who invented Stainless Steel ?

Answer: Harry Brearley of Britain in 1913.

4. Who invented Vaccine of Rabies ?

Answer: Louis Pasteur of France in 1885

5. Who invented Super Computer ?

Answer:

Seymour Cray

6. Who invented Piano ?

Answer:

Bartolomeo Cristofori

7. Who invented Vitamin C ?

Answer:

Scottish naval surgeon James Lind in 1747

Read more from - Important Inventions
Post a comment