download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Printing Press ?

    Answer:

    Johannes Gutenberg

Similar Questions :

1. Who invented Optical Fibre ?

Answer:

Indian-born American physicist Narinder Kapany

2. Who invented HIV ?

Answer:

Dr Robert Gallo invented HIV test

3. Who invented Steam Engine ?

Answer: Thomas Savery of Britain in 1698

4. Who invented Laser ?

Answer:

Charles H. Townes

5. Who invented by Electric Lamp ?

Answer: Thomas Alva Edison of U.S.A. in 1879

6. Who invented Circulation of blood ?

Answer: William Harvey of Britain in 1628

7. Who invented c language

Answer:

Dennis Ritchie

Read more from - Important Inventions
Post a comment