download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Proton ?

    Answer:

    Ernest Rutherford

Similar Questions :

1. Who invented Biochemistry ?

Answer: Jan Baptista Van Helmont of Belgium in 1648.

2. Who invented Steam Engine (Condenser)

Answer: James Watt of Britain in 1765

3. Who invented Diesel Engine ?

Answer: Rudoff Diesel of Germany in 1895

4. Who invented Locomotive ?

Answer:

George Stephenson was first to buit steam locomotives.

5. Who invented Bacteria ?

Answer: Leeuwenhock of Netherlands in 1683

6. Who invented Microphone ?

Answer:

Emile Berliner invented the first microphone in 1876.

7. Who invented DNA Structure ?

Answer: Crick(UK), Waston(US), Wilkins(UK) in 1951

Read more from - Important Inventions
Post a comment