download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Radar ?

    Answer:

    Sir Robert Watson-Watt

Similar Questions :

1. Who invented Radar ?

Answer:

Sir Robert Watson-Watt

2. Who invented Biochemistry ?

Answer: Jan Baptista Van Helmont of Belgium in 1648.

3. Who invented Stethoscope ?

Answer: Laennec of French in 1819.

4. Who invented Vaccine of Rabies ?

Answer: Louis Pasteur of France in 1885

5. Who invented Circulation of blood ?

Answer: William Harvey of Britain in 1628

6. Who invented Vitamin A ?

Answer: Mc Collum and M.Davis of U.S.A. in 1913

7. Who invented Optical Fibre ?

Answer:

Indian-born American physicist Narinder Kapany

Read more from - Important Inventions
Post a comment