download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Radiocarbon ?

    Answer:

    Willard Libby

Similar Questions :

1. Who invented Neon Lamp ?

Answer:

Georges Claude who was a French engineer, chemist and inventor

2. Who invented Refrigerator ?

Answer:

Oliver Evans in 1805

3. Who invented c language

Answer:

Dennis Ritchie

4. Who invented Vitamin B1 ?

Answer:

Casimir Funk discovered in 1912

5. Who invented Dynamo ?

Answer:

Hypolite Pixii of France in 1832

6. Who invented Stainless Steel ?

Answer: Harry Brearley of Britain in 1913.

7. Who invented Periodic table ?

Answer:

Dmitri Mendeleev invented Periodic Table

Read more from - Important Inventions
Post a comment