download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Refrigerator ?

    Answer:

    Oliver Evans in 1805

Similar Questions :

1. Who invented HIV ?

Answer:

Dr Robert Gallo invented HIV test

2. Who invented Locomotive ?

Answer:

George Stephenson was first to buit steam locomotives.

3. Who invented Steam Engine (Piston)

Answer: Thomas Newcomen of Britain in 1712

4. Who invented Open Heart Surgery ?

Answer:

Dr. Daniel Hale Williams

5. Who invented google ?

Answer:

Larry Page

6. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

7. Who invented Vaccine of Rabies ?

Answer: Louis Pasteur of France in 1885

Read more from - Important Inventions
Post a comment