download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Relativity Theory ?

    Answer: Einstein of Germany in 1905.

Similar Questions :

1. Who invented Piano ?

Answer:

Bartolomeo Cristofori

2. Who invented Chloroform as anaesthetic ?

Answer: James Simpson of Britain in 1847.

3. Who invented watch ?

Answer:

Peter Henlein invented the first portable time piece in 1504

4. Who invented Atomic theory ?

Answer: Dalton of Britain in 1803.

5. Who invented Stainless Steel ?

Answer: Harry Brearley of Britain in 1913.

6. Who invented Steam Engine (Condenser)

Answer: James Watt of Britain in 1765

7. Who invented Vaccine of Rabies ?

Answer: Louis Pasteur of France in 1885

Read more from - Important Inventions
Post a comment