download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Stainless Steel ?

    Answer: Harry Brearley of Britain in 1913.

Similar Questions :

1. Who invented Hydrogen bomb ?

Answer:

Edward Teller

2. Who invented c language

Answer:

Dennis Ritchie

3. Who invented Steam Engine (Condenser)

Answer: James Watt of Britain in 1765

4. Who invented Steam Engine (Piston)

Answer: Thomas Newcomen of Britain in 1712

5. Who invented Atomic Bomb ?

Answer: J. Robert Oppenheimer of U.S.A. in 1945

6. Who invented watch ?

Answer:

Peter Henlein invented the first portable time piece in 1504

7. Who invented Aeroplane

Answer: Orville & Wilbur Wright in 1903

Read more from - Important Inventions
Post a comment