download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Steam Engine (Condenser)

    Answer: James Watt of Britain in 1765

Similar Questions :

1. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

2. Who invented Neon Lamp ?

Answer:

Georges Claude who was a French engineer, chemist and inventor

3. Who invented Vitamin B1 ?

Answer:

Casimir Funk discovered in 1912

4. Who invented Open Heart Surgery ?

Answer:

Dr. Daniel Hale Williams

5. Who invented Gramophone ?

Answer:

Emile Berliner in 1887.

6. Who invented Proton ?

Answer:

Ernest Rutherford

7. Who invented Submarine ?

Answer:

John Philip Holland

Read more from - Important Inventions
Post a comment