download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Steam Engine ?

    Answer: Thomas Savery of Britain in 1698

Similar Questions :

1. Who invented by Electric Lamp ?

Answer: Thomas Alva Edison of U.S.A. in 1879

2. Who invented Penicillin ?

Answer: Alexander Fleming of Britain in 1928.

3. Who invented Periodic table ?

Answer:

Dmitri Mendeleev invented Periodic Table

4. Who invented Atomic theory ?

Answer: Dalton of Britain in 1803.

5. Who invented Radar ?

Answer:

Sir Robert Watson-Watt

6. Who invented Diesel Engine ?

Answer: Rudoff Diesel of Germany in 1895

7. Who invented Logarithms ?

Answer:

John Napier (Scotland) invented Logarithm

 

Read more from - Important Inventions
Post a comment