download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Stethoscope ?

    Answer: Laennec of French in 1819.

Similar Questions :

1. Who invented Gramophone ?

Answer:

Emile Berliner in 1887.

2. Who invented Safety razor ?

Answer: King Camp Gillette of U.S.A. in 1903

3. Who invented HIV ?

Answer:

Dr Robert Gallo invented HIV test

4. Who invented Chemotherapy ?

Answer: Paracelsus of Switzerland

5. Who invented Neon Lamp ?

Answer:

Georges Claude who was a French engineer, chemist and inventor

6. Who invented Machine Gun ?

Answer:

Helge Palmcrantz, Swedish inventor and industrialist

7. Who invented Printing Press ?

Answer:

Johannes Gutenberg

Read more from - Important Inventions
Post a comment