download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Television ?

    Answer:

    John Logie Baird

Similar Questions :

1. Who invented Printing Press ?

Answer:

Johannes Gutenberg

2. Who invented Telescope ?

Answer: Hans Lippershey of Netherlands in 1608.

3. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

4. Who invented Atomic theory ?

Answer: Dalton of Britain in 1803.

5. Who invented Floppy disk ?

Answer: IBM in 1970

6. Who invented Refrigerator ?

Answer:

Oliver Evans in 1805

7. Who invented Atomic Bomb ?

Answer: J. Robert Oppenheimer of U.S.A. in 1945

Read more from - Important Inventions
Post a comment