download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Transformer ?

    Answer:

    Ottó Bláthy

Similar Questions :

1. Who invented Biochemistry ?

Answer: Jan Baptista Van Helmont of Belgium in 1648.

2. Who invented Machine Gun ?

Answer:

Helge Palmcrantz, Swedish inventor and industrialist

3. Who invented Transformer ?

Answer:

Ottó Bláthy

4. Who invented Diesel Engine ?

Answer: Rudoff Diesel of Germany in 1895

5. Who invented Locomotive ?

Answer:

George Stephenson was first to buit steam locomotives.

6. Who invented Bicyle ?

Answer: Kirkpatrick Macmillan of Britain.

7. Who invented Safety Pin ?

Answer: Walter Hunt of U.S.A. in 1849

Read more from - Important Inventions
Post a comment