download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Transistor ?

    Answer: Bardeen, Shockley & Britain of U.S.A. in 1948

Similar Questions :

1. Who invented Relativity Theory ?

Answer: Einstein of Germany in 1905.

2. Who invented Vitamin C ?

Answer:

Scottish naval surgeon James Lind in 1747

3. Who invented Neutron ?

Answer:

JAMES CHADWICK in 1932

4. Who invented Biochemistry ?

Answer: Jan Baptista Van Helmont of Belgium in 1648.

5. Who invented colour television ?

Answer:

Peter Carl Goldmark

6. Who invented Logarithms ?

Answer:

John Napier (Scotland) invented Logarithm

 

7. Who invented Printing Press ?

Answer:

Johannes Gutenberg

Read more from - Important Inventions
Post a comment