download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Vitamin A ?

    Answer: Mc Collum and M.Davis of U.S.A. in 1913

Similar Questions :

1. Who invented Transistor ?

Answer: Bardeen, Shockley & Britain of U.S.A. in 1948

2. Who invented Electron ?

Answer: Thomson. J of Britain in 1897

3. Who invented Morphine ?

Answer: Friderich Sertumer of Germany in 1805

4. Who invented X-ray ?

Answer: W.K. Roentgen of Germany in 1895.

5. Who invented Safety Pin ?

Answer: Walter Hunt of U.S.A. in 1849

6. Who invented Vitamin A ?

Answer: Mc Collum and M.Davis of U.S.A. in 1913

7. Who invented Diesel Engine ?

Answer: Rudoff Diesel of Germany in 1895

Read more from - Important Inventions
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us