download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Vitamin B1 ?

    Answer:

    Casimir Funk discovered in 1912

Similar Questions :

1. Who invented Relativity Theory ?

Answer: Einstein of Germany in 1905.

2. Who invented Submarine ?

Answer:

John Philip Holland

3. Who invented Bacteria ?

Answer: Leeuwenhock of Netherlands in 1683

4. Who invented Bakelite ?

Answer: Leo H. Baekeland of Belgium in 1907.

5. Who invented Periodic table ?

Answer:

Dmitri Mendeleev invented Periodic Table

6. Who invented Bicyle ?

Answer: Kirkpatrick Macmillan of Britain.

7. Who invented Aspirin ?

Answer:

Felix Hoffmann invented Aspirin

Read more from - Important Inventions
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us