download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Vitamin C ?

    Answer:

    Scottish naval surgeon James Lind in 1747

Similar Questions :

1. Who invented Logarithms ?

Answer:

John Napier (Scotland) invented Logarithm

 

2. Who invented Circulation of blood ?

Answer: William Harvey of Britain in 1628

3. Who invented Bicyle ?

Answer: Kirkpatrick Macmillan of Britain.

4. Who invented Safety Pin ?

Answer: Walter Hunt of U.S.A. in 1849

5. Who invented Atomic Bomb ?

Answer: J. Robert Oppenheimer of U.S.A. in 1945

6. Who invented Telescope ?

Answer: Hans Lippershey of Netherlands in 1608.

7. Who invented Morphine ?

Answer: Friderich Sertumer of Germany in 1805

Read more from - Important Inventions
Post a comment