download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Vitamin D ?

    Answer:

    Edward Mellanby discovered Vitamin D while researching a disease called rickets in 1922

Similar Questions :

1. Who invented Optical Fibre ?

Answer:

Indian-born American physicist Narinder Kapany

2. Who invented Bleaching Powder ?

Answer: Tennant of Britain in 1798

3. Who invented Diesel Engine ?

Answer: Rudoff Diesel of Germany in 1895

4. Who invented Vaccine of Rabies ?

Answer: Louis Pasteur of France in 1885

5. Who invented Java Language ?

Answer:

James Gosling

6. Who invented Telescope ?

Answer: Hans Lippershey of Netherlands in 1608.

7. Who invented Open Heart Surgery ?

Answer:

Dr. Daniel Hale Williams

Read more from - Important Inventions
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us