download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented Vitamin K ?

    Answer: Doisy Dam of U.S.A. in 1938.

Similar Questions :

1. Who invented Diesel Engine ?

Answer: Rudoff Diesel of Germany in 1895

2. Who invented CT scan ?

Answer: Hounsfield by Britain in 1973.

3. Who invented Logarithms ?

Answer:

John Napier (Scotland) invented Logarithm

 

4. Who invented Computer ?

Answer:

Charles Babbage

5. Who invented Safety Pin ?

Answer: Walter Hunt of U.S.A. in 1849

6. Who invented Vitamin D ?

Answer:

Edward Mellanby discovered Vitamin D while researching a disease called rickets in 1922

7. Who invented Ballistic missile ?

Answer: Wemher von Braun of Germany in 1944.

Read more from - Important Inventions
Post a comment