download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who invented X-ray ?

    Answer: W.K. Roentgen of Germany in 1895.

Similar Questions :

1. Who invented Aspirin ?

Answer:

Felix Hoffmann invented Aspirin

2. Who invented Vitamin D ?

Answer:

Edward Mellanby discovered Vitamin D while researching a disease called rickets in 1922

3. Who invented Optical Fibre ?

Answer:

Indian-born American physicist Narinder Kapany

4. Who invented Barometer ?

Answer: Evangelista Torricelli of Italy in 1644

5. Who invented Aeroplane

Answer: Orville & Wilbur Wright in 1903

6. Who invented Chloroform as anaesthetic ?

Answer: James Simpson of Britain in 1847.

7. Who invented Radiocarbon ?

Answer:

Willard Libby

Read more from - Important Inventions
Post a comment