download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was first European Invader of Indian Soil ?

    Answer: Alexander

Similar Questions :

1. Who was first woman to reach the North Pole ?

Answer: Ms. Fran

2. Name of the first man to go into the space ?

Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

3. Who was First man to reach South Pole ?

Answer: Ronald Amundsen

4. Who was the first man to draw the map of earth ?

Answer: Anexemander

5. First President of United States of America ?

Answer: George Washington

6. Who was first female Space Tourist ?

Answer: Mrs. Anousheh Ansari in 2004

7. Who was first man to set foot on moon ?

Answer: Neil Armstrong (USA)

Read more from - First in World
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us