download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was first female Space Tourist ?

    Answer: Mrs. Anousheh Ansari in 2004

Similar Questions :

1. Who was First secretary general of United Nations ?

Answer: Trigve Li

2. Who was first space tourist ?

Answer: Dennis Tito of USA in 2001

3. Who was the first man to compile the Encyclopaedia ?

Answer: Aspheosis

4. Name of First prime Minister of great Britain ?

Answer: Robert Walpole

5. Name of the first Country to make a constitution ?

Answer: USA

6. Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

7. Name of the first man to go into the space ?

Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

Read more from - First in World
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us