download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was first Indian Reserve Bank Governor

    Answer:

     C D Deshmukh

Similar Questions :

1. Name of the first deputy Prime Minister of India ?

Answer: Sardar Vallabh Bhai Patel

2. Name of first president of Indian National Congress ?

Answer: W.C. Banerjee

3. Name of the first woman of India to win WTA title ?

Answer: Sania Mirza

4. Name of the first woman musician of India to get Bharat Ratna ?

Answer: M.S. Subbulakshmi

5. First Scientist of India to get Nobel Prize in Economics ?

Answer: Dr. Amartya Sen

6. Name of the first person to get Paramvir Chakra

Answer: Major Somnath Sharma

7. Name of the first Indian woman to get noble prize ?

Answer: Mother Teresa in 1979

Read more from - First in India
Post a comment