download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was First man to reach North Pole ?

    Answer: Robert Peary

Similar Questions :

1. Who was First secretary general of United Nations ?

Answer: Trigve Li

2. Name of the first Country to make a constitution ?

Answer: USA

3. Who won first Nobel prize for physics ?

Answer: W.K. Roentgen (Germany)

4. Who was first man to set foot on moon ?

Answer: Neil Armstrong (USA)

5. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

6. Who was first female Space Tourist ?

Answer: Mrs. Anousheh Ansari in 2004

7. Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

Read more from - First in World
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us