download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was First man to reach South Pole ?

    Answer: Ronald Amundsen

Similar Questions :

1. First President of United States of America ?

Answer: George Washington

2. Who was first woman to reach the North Pole ?

Answer: Ms. Fran

3. Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

4. Name of first country to launch satellite into space ?

Answer: Russia

5. Name of the first Country to make a constitution ?

Answer: USA

6. Name of the first Country to print books ?

Answer: China

7. Who was first European Invader of Indian Soil ?

Answer: Alexander

Read more from - First in World
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us