download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was first space tourist ?

    Answer: Dennis Tito of USA in 2001

Similar Questions :

1. First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

2. Who was the first man to compile the Encyclopaedia ?

Answer: Aspheosis

3. Name of the First Religion of World ?

Answer: Sanatan Dharma

4. Name of the first Country to print books ?

Answer: China

5. Name of the first man to go into the space ?

Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

6. Who was First man to reach South Pole ?

Answer: Ronald Amundsen

7. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

Read more from - First in World
Post a comment