download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

    Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

Similar Questions :

1. Name of first country to launch satellite into space ?

Answer: Russia

2. Who was the first person to sail around the world ?

Answer: Ferdinand Magellan

3. Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

4. First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

5. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

6. Who was the first man to compile the Encyclopaedia ?

Answer: Aspheosis

7. Name of the first man to go into the space ?

Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

Read more from - First in World
Post a comment