download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was first to won Nobel prize of Economics ?

    Answer:

    Ragnar Frisch (Norway) and Jan Timbergen (Howlland)

Similar Questions :

1. Who was the first man to compile the Encyclopaedia ?

Answer: Aspheosis

2. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

3. Who was first to won Nobel prize of Economics ?

Answer:

Ragnar Frisch (Norway) and Jan Timbergen (Howlland)

4. Name of the first man to go into the space ?

Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

5. Who was the first man to draw the map of earth ?

Answer: Anexemander

6. First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

7. Who was first man to set foot on moon ?

Answer: Neil Armstrong (USA)

Read more from - First in World
Post a comment

  • Shivi Shukala 7 years ago

    their is wrong spelling ,,,Ragnar Frisch and Jan Timbergen

    mastguru 7 years ago replied

    Thank you for your feedback.. same corrected.