download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was first woman president of a country ?

    Answer: Maria Estela Peron of Argentina

Similar Questions :

1. Who was first woman to reach the North Pole ?

Answer: Ms. Fran

2. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

3. Name of First prime Minister of great Britain ?

Answer: Robert Walpole

4. Who was first to won Nobel Prize for Medicine ?

Answer: A.E. Wonn Behrig of Germany

5. Who was the first person to sail around the world ?

Answer: Ferdinand Magellan

6. Name of the first Country to make a constitution ?

Answer: USA

7. Who was first female Space Tourist ?

Answer: Mrs. Anousheh Ansari in 2004

Read more from - First in World
Post a comment