download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was first woman to reach the North Pole ?

    Answer: Ms. Fran

Similar Questions :

1. Name of first Men to climb Mt. Everest ?

Answer: Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary (29th May, 1953)

2. Who was the first man to compile the Encyclopaedia ?

Answer: Aspheosis

3. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

4. Who was first to won Nobel prize of Economics ?

Answer:

Ragnar Frisch (Norway) and Jan Timbergen (Howlland)

5. Name of the first Country to make a constitution ?

Answer: USA

6. Name of First prime Minister of great Britain ?

Answer: Robert Walpole

7. Name of the first man to go into the space ?

Answer: Major Yuri Gagarin (USSR)

Read more from - First in World
Post a comment