download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was the first man to compile the Encyclopaedia ?

    Answer: Aspheosis

Similar Questions :

1. Name of the First Religion of World ?

Answer: Sanatan Dharma

2. Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

3. First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

4. Who was First man to reach South Pole ?

Answer: Ronald Amundsen

5. First men to fly an aeroplane ?

Answer: Wright Brothers

6. Who was first woman to climb Mount Everest ?

Answer: Junko Tabei (Japan)

7. Name of First prime Minister of great Britain ?

Answer: Robert Walpole

Read more from - First in World
Post a comment

    Mastguru Youtube Channel

    Videos @mastguru

    Get Free Current Affairs and Govt Jobs Alerts in your mailbox

    To Appreciate Our Effort, Please Like Us