download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was the first man to draw the map of earth ?

    Answer: Anexemander

Similar Questions :

1. Who was first European Invader of Indian Soil ?

Answer: Alexander

2. Who won first Nobel prize for chemistry ?

Answer: J.H. Wenthoff of Howlland

3. Who was First man to reach South Pole ?

Answer: Ronald Amundsen

4. Who was first female Space Tourist ?

Answer: Mrs. Anousheh Ansari in 2004

5. Who was First secretary general of United Nations ?

Answer: Trigve Li

6. Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

7. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

Read more from - First in World
Post a comment

  • abhishek maheshwari 2 years ago

    The complete answer for your question.
    Anaximander
    Anaximander was the first human to draw the map of earth.
    In 6th century BC, he drew a map of the then known world, assuming that the earth was cylindrical. The first Greek to draw a world map using the assumption of a spherical earth was Eratosthenes.

    Source:- http://gk.queryhome.com/9654/w...