download Mastguru Android App

Article Detail

  • Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

    Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

Similar Questions :

1. First men to fly an aeroplane ?

Answer: Wright Brothers

2. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

3. Who won first Nobel prize for Literature ?

Answer: Rene F.A. and Sulli Pradhom (France)

4. Who was the first person to sail around the world ?

Answer: Ferdinand Magellan

5. Who was first female Space Tourist ?

Answer: Mrs. Anousheh Ansari in 2004

6. Who was First secretary general of United Nations ?

Answer: Trigve Li

7. Who won first Nobel prize for chemistry ?

Answer: J.H. Wenthoff of Howlland

Read more from - First in World
Post a comment